Mat & Boende

Mat

Vi kommer gemensamt laga maten som serveras på lajvet och det är en del av kulturspelet och fiktionen. Alla deltagare kommer att vara uppdelade i grupper som har ansvar för maten en gång var under lajvet. Vill en hjälpa till ytterligare med matlagningen är det självklart ingen som hindrar dig. Tydliga recept och instruktioner kommer att finnas till hands och ansvarig arrangör kommer att finnas på plats för frågor och ledning.

All mat som serveras kommer att vara vegetarisk.
Övrig specialkost eller allergier meddelas vid anmälan.

Saker att äta med/på tar en som deltagare med själv.

Boende

Lajvet kommer att äga rum i medeltidsbyn Primus Vicus som ligger ca 4 km (13 min) från Halmstad. Det är en kompakt by och vissa av husen är mindre än andra vilket medför att några kommer sova trängre och andra ha mer plats.

Det kan vara bra att tänka på att de flesta kommer att sova på liten yta och att därför inte ta med sig egna sängar eller för stora sovlösningar. Offsaker som en inte behöver under lajvets gång ska förvaras i bilarna.

Här är byns hemsida om en vill veta mer: http://www.primusvicus.se/

Vägbeskrivning

Kör av E6/E20 mot Halmstad Östra (avfart 44). Därefter svänger ni mot travbanan. Följ Växjövägen mot Kalmar. Efter rondellen kör ca. 5 kilometer tills det står Mästocka till höger. Därefter vid T-korset, sväng vänster. Följ Mästockavägen till det kommer en skylt som visar Jonstorp in till höger, följ asfaltsvägen drygt 2 kilometer tills ni når platsen för byn.

Det finns en stor parkering på en åker i närheten av området där alla bilar ska vara parkerade under arrangemanget. Köranvisningar & information urpackning kommer att finnas uppsatta på plats.